BAŞKAN VURAL DEPREMZEDE AİLELERLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye başkanı Niyazi Vural depremden etkilenen ve Çivril’e yerleşen aileleri ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 23 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.02.2023 10:05:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerden etkilenerek Çivril’e gelen aileleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Deprem bölgesindeki çalışmaların ardından Çivril’e dönen Başkan Niyazi Vural Çivril’e yerleşen ailelerle bir araya geldi.  Kendi imkanları ile ve hayırseverler tarafından tahsis edilen evlere yerleşen aileleri evlerinde ziyarete den başkan Vural, “Asrın felaketi olarak nitelenen deprem sürecinde en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz. Devletimiz, tüm imkanlarıyla milletimiz için seferber olmuş durumda. Bizler de yerel yönetimler olarak her zaman depremzede ailelerimizin yanındayız. Allah’ın izniyle yaralarımızı birlikte saracak, bu zor günleri birlikte aşacağız" dedi.

 

Depreme yakalanan depremzedeler ile sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Vural, çocuklarla da yakından ilgilenerek oyuncak ve boyama kitabı verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.