ÇİVRİLLİ ESNAFA İNDİRİMLİ MUAYANE

Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Zeki Karahan ile Özel Egekent hastanesi arasında protokol imzalandı.

Gündem Yayın: 04 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.02.2021 09:59:31
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Çivril Esnaf Odası imzaladığı protokol ile üyeleri ve birinci derece akrabaları indirimli sağlık hizmeti almasına olanak sağladı. Protokol çerçevesinde oda üyeleri ve birinci derece akrabaları 25 indirimli sağlık hizmeti alabilecek.

 

Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeki Karahan ile özel hastanenin temsilcileri arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol ile Çivril Esnaf Odası üyeleri özel hastanenin indirimli hizmetlerinden faydalanabilecek. Yapılan anlaşma çerçevesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bağlı üye firmalar özel hastanenin hizmetlerinden yüzde 25 indirimli olarak faydalanabilecekler.

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Zeki Karahan, “Protokol anlaşması çerçevesinde özel hastanenin indiriminden faydalanmak isteyen oda üyelerimizin, oda kayıt belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir. Yapılan anlaşmanın Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.