ÇİVRİLLİ 7 SPORCU MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ

Yeşil Çivril Belediye sporlu 7 sporcu Milli Takıma seçildi.

Yayın: 23 Mart 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 23.03.2022 22:13:18
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Eskişehir’de düzenlenen Türkiye turnuvasına katılan Çivrilli Bilek güreşi sporcuları 12 madalya ile turnuvaya damga vurdu.

 

2022 yılı Milli Takım seçmeleri ve Türkiye turnuvasına katılan Çivril Belediyesi Bilek güreşi sporcuları yaptıkları müsabakalarda rakiplerini yenerek 5 Altın, 6 Gümüş ve 1 Bronz madalya almaya hak kazandı. Sporculardan 7’si 2022 yılında yapılacak ulusal ve uluslararası müsabakalarda Milli takım forması giymeye hak kazandı.

 

17 sporcu ile katıldığı turnuvadan 12 madalya ve 7 sporcusu Milli takıma girme hakkının kazandığı Yeşil Çivril Belediye spor Bilek Güreşi takımını kutlayan Belediye başkanı Niyazi Vural “7 sporcumuz milli takıma katılma hakkını kazanmıştır. Eskişehir’de düzenlenen Türkiye şampiyonasına katılan sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.