GELENEK YAŞATILACAK RAMAZAN SOFRALARI BİNLERCE KİŞİYİ AĞIRLAYACAK

Çivril Belediyesi Ramazan Geleneğini devam ettiriyor. Mahallelerde kurulan İftar çadırı geleneği bu Ramazan Ayında da yaşatılacak.

Gündem Yayın: 22 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.03.2023 18:57:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi her yıl Ramazan ayında gerçekleştirdiği mahalle iftarlarını bu Ramazan ayında da organize ediyor. Her akşam farklı bir mahallede kurulacak gönül sofraları ile binlerce Çivrilli oruçlarını birlikte açarak Ramazan’ın birleştirici ruhunu iliklerine kadar yaşayacak.

 

Çivril Belediyesinin mahallelerde kurduğu iftar sofraları, Ramazan ayının ilk günü olan 23 Mart Perşembe günü Osmanköy, Belence, Çapak, Çakallar ve Çağlayan mahallelerinde kurulacak. Binlerce Çivrilliyi bir ayara getirerek paylaşma ve dayanışma duygularını yaşatacak iftar sofraları hayırseverlerin katkı ve destekleri ile kurulacak.

 

BAŞKAN VURAL’DAN GÖNÜL SOFRALARINA DAVET

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Niyazi Vural, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu Cehennem azabından kurtuluş olan Mübarek Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın mutluluk ve huzurunu yaşıyoruz. Her akşam farklı bir mahallemizde vatandaşlarımızla birlikte oruçlarımızı açarak birlik ve beraberlik ruhunu yaşayacağız. Tüm vatandaşlarımızı ikamet ettikleri mahallelerdeki iftar programlarımızda bir arada olmaya davet ediyor, Mübarek Ramazan ayının tüm İslâm âlemine ve ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.