MİNİK YÜREKLER BÜYÜKLERİNİ UNUTMADI

Çivril’de özel anaokulunda eğitim gören öğrenciler Yaşlılar Haftası nedeniyle huzurevine ziyaret gerçekleştirdi.

Eğitim Yayın: 22 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.03.2023 22:04:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Özel Şahan Masal Diyarı Anaokulu öğrencileri Yaşlılar Haftası nedeniyle Çivril Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Miniklerin huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya gelerek sohbet etmeleri, duygusal anlara sahne oldu.

 

Öğrencilere bilim yanında gelenek ve sosyal sorumluk bilinci vermeye çalıştıklarını belirten okul müdürü Sertaç Şahan, “ömrünün baharını yaşayan yaşlılarımızla güzel bir gün geçirmek, çocuklarımıza büyüklere saygı ve sevginin ne demek olduğunu göstermek için Çivril Huzurevinde kalan büyüklerimizi ziyaret ettik.  Ziyaretle çocuklarımız büyüklerle iletişim kurmayı saygıyı öğrenirken büyüklerimizde çocuk sevgisini yeniden yaşadı” dedi. Huzurevi yetkili ve çalışanlarına gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için de teşekkür eden Şahan “hem çocuklar hem de büyükler için güzel bir gün geçirdik. Ziyaretimizde bizlerden ve çocuklarımızdan ilgi ve sevgilerini esirgemeyen huzurevi personeli ve yaşlılarımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

 

Ziyarette çocuklar yaşlılarla bir süre sohbet ederken yaptıkları el işi hediyeleri de vermeyi ihmal etmediler.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.