BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİFTÇİLERE NOHUT TOHUMU DESTEĞİ

Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan Çivril’i ziyaret etti.

Gündem Yayın: 16 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.03.2023 15:24:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Tarım ve Orman Bakanlığı desteği ile çiftçilere verilen tohum dağıtım programına katılan Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan, üreten çiftçilere destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

 

Tohum dağıtım töeninde konuşan başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin her zaman çiftçilerin yanında olduğunu vurgulayarak, “Esas olan çiftçilerimizin mutluluğudur” dedi.

Çivril’i ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan çiftçilere nohut tohumu dağıttı. Tarım ve Orman Bakanlığı desteği ile gerçekleşen tohum destek programına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural,  Denizli Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, çiftçiler ve davetliler katıldı.

 

Tohum dağıtım törenini ardından Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut’u makamında ziyaret eden Osman Zolan bir süre kaymakam Hasan Akbulut ile sohbet ettikten sonra Çivril’den ayrıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.