ÇİVRİL’DE PAZARCILAR DENETLENDİ

Çivril pazarında hem alıcı hem satıcıların HES kodları denetleniyor.

Yaşam Yayın: 12 Mart 2021 - Cuma - Güncelleme: 12.03.2021 09:07:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi Zabıta ekipleri Dinamik Denetim çalışmaları kapsamında ilçe pazarında sergi açan pazarcı esnafın HES denetimlerini gerçekleştirdi. Pazarda sergi açan her esnafın kontrol edildiği denetimlerde alışveriş için gelen vatandaşlarda maske ve sosyal mesafe konusunda uyarıldı.

 

Zabıta Amirliğine bağlı ekipler ilçede Perşembe gün kurulan pazarda özellikle ilçe dışından gelen pazarcıların HES kodlarını kontrol etti. Pazar girişinde alışverişe gelen vatandaşların HES kodlarının da kontrol edildiği denetimlerde ekipler zaman zaman vatandaş ve esnafları sosyal mesafe konusunda uyardı.

 

Kovid-19 ile mücadele kapsamında Çivril Belediyesi tarafından pazarda, Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden alınması zorunlu olan HES Kodu ile ilgili denetim yapıldı. Yapılan denetimlerle pazarcı esnafının durumu kontrol edildi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde riskli durumda olan pazar esnafının tezgah açmasına müsaade edilmiyor. Ayrıca ekipler; maske, mesafe ve temizlik ile ilgili denetimlerini de aralıksız devam ettiriyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.