ÇİVRİL’DE KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI YAPILDI

Çivril’de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Gündem Yayın: 03 Mart 2022 - Perşembe - Güncelleme: 03.03.2022 18:12:18
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Çivril’de kadına yönelik şiddetle topyekûn mücadele edilmesi ve alınması gereken önlemler ile kurumlar arası iş birliğini sağlamak amacıyla “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon” toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya kaymakam Turan Soğukoluk başkanlık ederken, Belediye Başkan yardımcısı Latif Selçuk ve ilgili kurum müdür ve amirleri katıldı.

 

Toplantıda kadına yönelik şiddetin önlemesine dair, şiddetle mücadele alanında sunulan hizmetlerin daha etkin bir şekilde yürütülmesi ve uygulamalardaki sorunların giderilmesi amacıyla kurumların sorumlulukları, ailenin korunması, kadına karşı şiddetin önlenmesine dair konular görüşüldü.

 

Toplantı, kadına yönelik şiddet olaylarını en aza indirebilmek amacıyla görüş ve önerilerin sunulmasıyla son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.