ÇİVRİL BELEDİYESİNDE HAFTA SONU VEZNELER AÇIK

Çivril Belediyesi Kasım ayı sonunda bitecek olan yapılandırma ve taksit ödemeleri için vatandaşları uyardı.

Yaşam Yayın: 26 Kasım 2021 - Cuma - Güncelleme: 26.11.2021 20:02:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için Emlak, Çevre Temizlik ve İlan-Reklam Vergisi ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım Salı günü mesai bitimine kadar yapılması gerektiğini hatırlattı.

 

Çivril Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2021 yılı Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergisi ikinci taksit ödemeleri için son gün uyarısında bulundu. Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerin, 2021 yılı ikinci taksitini ödemeleri için son günün 30 Kasım Salı olduğunun hatırlatıldığı açıklamada vergilerini ödemeyenlerin borçlu duruma düşecekleri ve gecikme zammıyla karşılaşacakları ifade edildi.

 

Çivril Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri adına veznelerin Cumartesi ve Pazar günleri de çalışacağını duyurarak, vatandaşlara 30 Kasım tarihini kaçırmamaları tavsiyesinde bulundu. Duyuruda belediye tahsilat servis ve veznelerinin hafta sonu açık olacağı hatırlatılarak “veznelerimiz 27 – 28 Kasım hafta sonu 09.00 - 17.00 saatleri arasında da çalışacaktır” açık olacaktır ifadelerine yer verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.