ÇİVRİL’E GELEN ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ EĞİTİM

Depremden etkilenen ve Çivril'e gelen çocukların okul öncesi eğitimini Özel Mucizeler Anaokulu karşılayacak.

Eğitim Yayın: 16 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.02.2023 20:52:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Depremzede ailelere destek ve dayanışma devam ederken Çivril’de eğitim veren Özel Mucizeler anaokulu, Çivril’e gelen ailelerin çocuklarına ücretsiz okul öncesi eğitim vereceğini duyurdu.

 

Özel Mucizeler Anaokulu, ilçemizde misafir edilen depremzede vatandaşların çocuklarına ücretsiz eğitim verecek. Okul yönetimi müracaat eden depremzede ailelerin çocuklarına eğitim konusunda her türlü desteğin verileceğini belirtti.

 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremle Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Malatya, Adana, Osmaniye, Kilis, Diyarbakır ve Şanlıurfa illeri başta olmak üzere birçok yerleşim yerinde ağır can kayıplarına ve yıkımlara neden olan deprem felaketinin yaraları sarılmaya devam ediyor.

 

Yaşanan felaket sonrası deprem bölgesine yardım yollamak için seferber olan Çivrilliler Çivril’e misafir olarak gelen depremzede vatandaşların barınma ve konaklama ihtiyaçları için yardıma koşarken, depremden etkilenen çocuklar için de seferber oldu. Bu anlamda ilçede faaliyet gösteren Özel Mucizeler Anaokulu, depremzede vatandaşların çocuklarına ücretsiz olarak eğitim vereceğini duyurdu. 2-6 yaş arası çocukları olan ve Çivril’de ikamet eden depremzede vatandaşlar, okula müracaat etmeleri halinde çocuklarının ücretsiz eğitim almalarını sağlayabilecek.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.