CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI ÇİVRİL’İ ZİYARET ETTİ

CHP Denizli Kadın Kolları Başkanı Sündüz Seçkiner CHP Çivril İlçe örgütünü ziyaret ederek parti yönetimi ve kadın kolları üyeleri ile bir araya geldi.

Siyaset Yayın: 17 Kasım 2016 - Perşembe - Güncelleme: 17.11.2016 09:55:52
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Parti binasında CHP İlçe başkanı Ömer Köseoğlu, Kadın kolları başkanı Gönül Emre ve Belediye meclis üyesi Nuran Şafak tarafından karşılanan Seçkiner kadın kolları üyeleri ile bir süre sohbet etti.

 

Parti binasında CHP Çivril kadın kolları üyeleri ile bir süre sohbet eden ve partinin çalışmaları hakkında bilgi veren Denizli Kadın Kolları başkanı Sündüz Seçkiner ve beraberindekiler daha sonra Ekim ayında Hakkarinin Şemdinli ilçesinde şehit düşen Uzman çavuş Mustafa Dobur’un eşi Hasibe Dobur ve kayınvalidesini ziyarete ederek başsağlığı diledi.

 

CHP Denizli Kadın kolları başkanı Sündüz Seçkiner Çivril gezisine Acıpayam Kadın kolları başkanı Nebahat Kaval, Pamukkale Kadın kolları başkanı Ayşen Kocabay ile Pamukkale Belediyesi CHP Meclis üyesi Zeynep Kural ile katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.