ÇİVRİL’E GELEN DEPREMZEDELER KAYIT YAPTIRMALI

Deprem bölgesinden Çivril’e gelen depremzedelerin Kaymakamlığa başvuru yapması gerektiği bildirildi.

Gündem Yayın: 14 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 14.02.2023 19:21:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril’de ikamet etmek isteyen deprem mağdurlarının Kaymakamlık Yazı işleri Müdürlüğüne bildirim yaptırmaları ve kimlik bilgileri ile kaydolmaları gerektiği bildirildi. Yazı İşleri müdürlüğü tarafından alınan kayıt ve başvurular ile depremzedelerin olası hak kayıplarının önüne geçilmesi amaçlanıyor.

 

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizde meydana gelen depremden dolayı mağdur olan depremzede vatandaşlarımızı misafir etmek, gerekli olan ihtiyaçlarını karşılamak ve ağırlamak üzere Çivril Kaymakamlığı depremzedeler için ön kayıt merkezi oluşturdu.

 

Konu ile ilgili olarak yapılan bilgilendirmede;

“Değerli hemşerilerimiz; İlçemize gelen depremzedelerimizin ihtiyaçlarının ve koordinasyonunun daha düzenli şekilde sağlanabilmesi için gerekli çalışmalar yapılmış ve uygun olan binalar depremzedelerimizin barınması için tahsis edilmiştir. Deprem bölgesinden ilçemize gelen depremzedelerimiz Kaymakamlığımıza başvurabilir. İlerleyen günlerde ev ihtiyacı olursa evlerini açmak isteyen hemşerilerimiz de Kaymakamlığımıza başvurabilirler” ifadeleri kullanıldı.

 

Buna göre Çivril’e gelen ve getirilen depremzede ailelerin Çivril Kaymakamlığı’na yönlendirilmeleri ve evlerini deprem zedelerin kullanımına açmak isteyen vatandaşların da kaymakamlıkta oluşturulan deprem birimine isim ve adreslerini bildirmeleri gerekiyor.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.