EL ÖPÜP HAYIR DUALARINI ALDI

Belediye Başkanı Niyazi Vural, Yaşlılara Saygı Haftası’nda, huzurevinde kalan ve evlerinde yaşayan yaşlılara ziyarette bulundu.

Yaşam Yayın: 21 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 21.03.2023 23:07:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Çivril Huzurevi’ndeki yaşlıları ziyaret etti. Huzurevi Müdürü ve personelinin eşlik ettiği ziyarette, Başkan Vural yaşlıların haftasını kutlayıp, yaşlılara hediye verdi. Başkan Vural ziyaret sonunda ise huzurevi sakinleri ile sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.

 

Yaşlıların yaşayan kültür olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Niyazi Vural, “Yaşlılar bizim her şeyimiz, yaşayan kültürümüz ve tarihimizdir. Her imkanımız olduğunda ziyaretlerine gittiğimiz yaşlılarımızın 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla kapılarını çaldık. Yaşlılarımızı ziyaret ederek hal hatırlarını sorduk ve sohbet ettik. Yaşlılarımızı ziyaret ederken en önemli meselenin elbette ki hayır duası almak olduğunu çok iyi biliyoruz. Onların bizden beklediği hatırlarını sormamız, tatlı söz ve güler yüzle davranmamızdır. Çünkü yaşlılarımızın duası adeta işimizin bereketidir. Çivril Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla huzurevindeki ve evlerindeki yaşlılarımızın ihtiyaçları için çalışıyoruz” dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.