BÜYÜKŞEHİR'DEN EĞİTİME TAM DESTEK

Denizli Büyükşehir Belediyesi, lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrencilere her yıl yaptığı öğrenim yardımını bu yıl da sürdürecek. Denizli genelinde 3.000 öğrenciye 10 ay boyunca toplam 3.6000.000 TL öğrenim yardımı yapılacak.

Eğitim Yayın: 18 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 18.08.2020 10:29:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısının 2. birleşimi Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci başkanlığında yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda, gündemin 5. maddesinde yer alan Denizli’de ikamet eden lise ve dengi okullarda eğitim gören öğrencilere yönelik 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde yapılması planlanan öğrenim yardımı konusu görüşüldü. 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde lise ve dengi okullarda eğitim gören ve Denizli il sınırları içinde ikamet eden 3.000 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 120 TL öğrenim yardımı olmak üzere toplam 3 milyon 600 bin lira destek verileceği açıklandı. Öğrenim yardımının Eylül-Haziran dönemini kapsayacağı ifade edilirken, başvuruların ne zaman yapılacağının önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi.

 

Eğitime tam destek

 

Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, sosyal belediyecilik anlamında öğrenim yardımlarını uzun yıllardır sürdürdüklerini söyledi. Denizli'nin 19 ilçesinde lise ve dengi okullarda öğrenim gören ve şartları taşıyan öğrencilere söz konusu desteği verdiklerini ifade eden Değirmenci, "Geçen yıl pandemi süreci başlamasına rağmen bu yardımları yapmaya devam ettik. Geçtiğimiz yıl 100 TL olan öğrenim yardımını bu yıl 120 TL'ye çıkardık. Öğrenci kardeşlerimize 10 ay boyunca destek olmaya devam edeceğiz. Eğitim-öğretim konusunda hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a teşekkür ediyorum" dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.