BÜYÜKŞEHİR BARIŞ MANÇO’YU UNUTMADI

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ünlü sanatçı Barış Manço'yu ölümünün 19. yılında da unutmadı. 19. Yıl Anma Programına yoğun ilgi gösteren Denizlililer, usta sanatçıyı özlem ve sevgiyle andı.

Sanat Yayın: 22 Şubat 2018 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2018 09:58:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli Büyükşehir Belediyesi, unutulmaz eserleri ile milyonların gönlünde taht kuran usta sanatçı Barış Manço’yu ölümünün 19. yılında da eserleri ile andı. Ünlü sanatçı için Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi’nde anma gecesi düzenlendi. Geceye, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Solist Mehmet Bacaklı ve Grup Anadolu, Barış Manço’nun unutulmaz eserlerini seslendirdi. Anma gecesine yoğun ilgi gösteren Manço severler salona sığmadı. Salona sığmayan izleyiciler için salon girişindeki alana led ekran kurulması dikkat çekerken, ünlü sanatçının eserlerine eşlik eden vatandaşlar kimi zaman duygusal kimi zaman da keyifli anlar yaşadı.

 

“Halkın değerlerine sahip çıkan bir sanatçımızdı”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gecenin sonunda yaptığı konuşmada, Türkiye'de ve dünyada milyonların gönlünde taht kuran Barış Manço’yu unutmayacaklarını belirterek, “Barış Manço ile tanışma imkanı bulup, o güzelliği yaşadım. Çok değerli bir sanatçımızdı, halkın içinden, halka beraber olan, değerlerine sahip çıkan ve saygı gösteren bir sanatçımızdı. Mekanı cennet olsun. O’nun hatırasına, eserlerini seslendirerek Grup Anadolu ekibindeki kardeşlerimiz canı gönülden, severek sahip çıkıyor. Sevgi bu olsa gerek. Büyükşehir Belediyesi olarak usta sanatçımız için her yıl düzenlediğimiz anma programlarımızı sürdürüyoruz. Büyük sanatçıyı rahmetle anıyorum” diye konuştu.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.