'Bu Dünya Bizim' demek için geldiler

'Bu Dünya Bizim' Projesi için Çivril’e gelen öğrencilere Hoş geldin yemeği

Eğitim Yayın: 03 Haziran 2014 - Salı - Güncelleme: 03.06.2014 14:49:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milli Eğitim bakanlığı ve Avrupa Birliği Bakanlığının gerçekleştirdiği ‘Hayat Boyu Öğrenme’ projesi kapsamında 30 Avrupalı öğrenci Çivril’e geldi.

İki yıldır sürdürülen Hayat boyu Öğrenme projesi kapsamında Almanya Hollanda ve İngiltere’den Çivril’e gelen öğrenciler akşam yemeğinde ağırlandı.

‘Bu Dünya Bizim’ sloganı ile gerçekleşen projede Çivril’e gelen 30 öğrenci ve öğretmen Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven, Çivril Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Murat Özkan, Çivril Emniyet Müdürü Osman Başer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Kıvrak, İsmail Özcan İlkokulu müdürü Fatih Savran ile projeye katılan öğrencilerinde olduğu  akşam yemeğinde bir araya geldiler. Solmaz Düğün salonunda gerçekleşen yemeğin açılış konuşmasını yapan Çivril belediye başkanı Dr. Gürcan Güven dünyanın bütün çocuklarını sevdiklerini belirterek “ aynı dili kullananlar değil aynı duyguları paylaşanlar daha iyi anlaşır. Sevgi diliyle anlaştığımız değerli misafirlerimizi İlçemizde ağırlamaktan mutlu olduk. Hoş geldiniz. Sizi seviyoruz” dedi.

Hafta başında ilçemize gelen öğrenci ve öğretmenler Hayat Boyu Öğrenme projesi kapsamında İsmail Özcan ilkokulunda Alternatif Enerji Kaynakları ve Farklı Kültürlerin kaynaşması adına çalışmalar yapacaklar. Projenin bir hafta sürecek Çivril ayağında İngiltere, Almanya ve Hollanda’dan gelen 30 öğrenci Çivril’de kır kahvaltısı, Çadır kampı, mangal partisi gibi etkinliklere katılacaklar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.