YEŞİL ÇİVRİL YENİLGİSİZ ŞAMPİYON

Süper Amatör Ligde mücadele eden Yeşil Çivril Belediye spor ligi lider tamamladı.

Yayın: 27 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.03.2023 05:23:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sezon başında BAL hedefi ile yol çıkan Yeşil Çivril Belediye spor aldığı son galibiyet ile grubunu yenilgisiz lider tamamlayarak hedefine bir adım daha yaklaştı.

 

Geçen sezon son hafta kaçırdığı BAL şansını bu yıl ihtimale bırakmayan Yeşil Çivril Belediye spor oynadığı 18 lig maçının 15’ini kazandı. 3 maçtan da beraberlikle ayrılan Yeşil Çivril Belediye spor topladığı 48 puanla ligi en yakın rakibinin 4 puan önünde bitirdi. Yeşil Çivril Belediye spor oynadığı maçlarda rakip filelere 74 gol atarak en fazla gol atan takım, kalesinde gördüğü 15 gol ile de ligin en az gol yiyen ikinci takımı olurken Yeşil Çivril Belediye sporun Kral lakaplı golcüsü Ferdi Kösem ligde gol kralı oldu.

 

Yeşil Çivril Belediye spor 28 Mart 2023 günü çekilecek Play Off kuralarının ardından 5 maçlık Play Off serisine çıkacak. Play Off mücadeleleri Cumartesi gün başlayacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.