CABAR ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK

102 yıl önce yaşanan katliam utulmayacak. Cabar şehitleri, üç gün sürecek programlar ile anılacak.

Gündem Yayın: 30 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.03.2023 19:03:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril’in Yunan işgali sırasında şehit edilen 83 Cabar’lı için Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril Belediyesi ve Türk Ocakları Denizli şubesi tarafından üç gün sürecek anma programı düzenlenecek. Anma programları kapsamında 1 Nisan Cumartesi saat 14.00’de Türk Ocakları Denizli şubesinde Prof. Dr. Turgut Tok ve Hüdaverdi Otaklı tarafından ‘Denizli Milli Mücadele Dönemi ve Cabar Katliamı’ konulu sunum düzenlenecek.

 

Anma programı,2 Nisan Pazar gün Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Denizli’nin ilk ve tek Milli Mücadele şehitliği Cabar Bileşe mezarlığında saat 17.00’de başlayacak. 102 yıl önce Yunan işgali sırasında katledilen 83 Cabar’lı vatandaş için düzenlenecek anma programı, şehit mezarlarının ziyareti ve Cabar Mahallesinde yapılan Gökpınar çeşmesi açılışı ve İftar yemeği ile devam edecek.

 

Anma programları 3 Nisan Pazartesi gün Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans salonunda saat 10.00’da düzenlenecek ‘Cabar Katliamı ve Milli Mücadelede Çivril’ konferans ile sona erecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.