BORÇLARI YAPILANDIRDIK YATIRIM YAPMAYA BAŞLIYORUZ

Özdemirci ve Gürpınar mahallelerinde yılsonuna kadar 110 bin metre parke taş döşenecek.

Siyaset Yayın: 09 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 09.10.2020 20:02:30
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Ekim ayı meclis toplantısında Çivril Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi veren başkan Vural yılsonuna kadar Özdemirci’de 40 bin, Gürpınar mahallesinde 70 bin metrekare parke taş döşeneceğini söyledi.

 

Çivril Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında 18 aylık süreci değerlendiren Başkan Niyazi Vural Kıralan mahallesinde sentetik halı saha yapımına başlayacaklarını belirterek “çıtak mahallemiz ve Kıralan mahallemizin gençlerine hizmete edecek bir halı saha için ihale sürecini tamamladık en kısa sürede sahayı tamamlayıp hizmete açacağız” dedi. Özdemirci ve Gürpınar mahallelerinde parke taş döşemeye başlanacağını da belirten başkan Vural Özdemirci’de 40 Bin metrekare taş döşeme işi başladı. Gürpınar mahallemizde de yılsonuna kadar 70 Bin metrekare taş döşeme ihalesi yapılarak başlanacak” dedi. Başkan Vural konuşmasında Özdemirci mahallesinde yapımı devam eden kapalı pazaryerinin 29 Ekim’de açılacağının müjdesini de verdi.

 

Çivril Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı tamamlandı. 2021 yılı bütçesinin oylandığı toplantıda 2020 yılı faaliyete raporu hakkında meclise bilgi veren Başkan Niyazi Vural “borçları yapılandırdık. Düzenli ödemeye başladık ve sürdürülebilir hale getirdik artık yatırım yapmaya başlıyoruz” dedi. 2020 Faaliyet raporunun görüşüldüğü meclis toplantısında muhalefet meclis üyelerinin soru ve eleştirilerine cevap veren Belediye Başkanı Niyazi Vural Çivril Belediyesinin borçlarının yapılandırıldığını belirtti. Meclis üyelerine yaptığı konuşmada seçimden sonraki 18 aylık süreci değerlendiren Vural salgın döneminin birçok çalışmada gecikme ve aksamalara neden olduğunu belirtti. Muhalefet meclis üyelerinin faaliyet raporu hakkındaki eleştirilerine cevap veren başkan Niyazi Vural “olumlu ve yol gösterici her eleştiriye açığız. Göreve geldiğimizde Çivril’imiz için birçok hayalimiz vardı, ilçemiz için yapılacakları planlarken Kovid salgını ile karşılaştık ve maalesef bu salgın birçok işimizi engelledi. Salgını önlemek için ilaçlama çalışmaları yaparken park bahçelerimizi bile ihmal ettik. Geçen 18 ayda hem salgınla mücadele ettik hem de belediyemizin mali yapısını düzelttik. Belediye borçlarının bir kısmını ödedik, bir kısmını yapılandırdık ve sürdürülebilir hale getirdik. Her ay düzenli bir şekilde ödemelerimiz devam ediyor. Önümüzde 3 yıl var ve hizmet etmek bir maraton işidir biz 18 aylık süreci sizlerin de desteği ile tamamladık. Bundan sonra hizmet etme ve yatırım zamanı önümüzdeki günlerde birçok mahallemizde tamamladığımız hizmetleri birlikte hizmete açacağız. Bu bağlamda ilk olarak Özdemirci mahallemizde devam eden kapalı pazaryerini 29 Ekim’de hizmete açacağız.”

 

Başkan Niyazi Vural’ın konuşmasının ardından yapılan oylama ile 2020 Faaliyet raporu oy çokluğu, 2021 Bütçesi oy birliği ile kabul edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.