BİBER TARLASINDAN DAMLAMA ÇALARKEN YAKALANDILAR

Çivril’de tarladan damlama hortumu çalan zanlılar suçüstü yakalandı.

Asayiş Yayın: 17 Ekim 2021 - Pazar - Güncelleme: 17.10.2021 08:44:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kızılcasöğüt mahallesinde meydana gelen olayda devriye görevi yapan jandarma ekibine yakalanan üç kişi gözaltına alındı.

 

İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, devriye esnasında Kızılcasöğüt Mahallesinde A.S. isimli şahsa ait biber ekili tarla da At arabasıyla biri kadın, biri çocuk, üç kişinin olduğunu fark etti. Üç şahıstan şüphelenen Jandarma Ekipleri takibe geçti ve şüpheleri biber tarlasından damalam hortumu çalarken yakaladı.

Tarlaya at arabası ile gelen 48 yaşındaki S.A. isimli kadın, 21 yaşındaki Ü.A. isimli erkek şahsın ve 16 yaşındaki Ş.A. isimli çocuğun biber ekili tarlada bulunan 9.000 metre su damlama hortumunu söküp çalarken suçüstü yakalanan üç kişi kaçamadan gözaltına alındı. İfadesi alınan üç şahıs işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 48 yaşındaki S.A. isimli kadın, 21 yaşındaki Ü.A. isimli erkek şahsın ve 16 yaşındaki Ş.A. isimli çocuk adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Sökülen ve çalınmaya çalışan sulama hortumu ise tarla sahibi A.S.'ye teslim edildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.