BELEDİYE VOLEYBOL TAKIMI LİGE HAZIRLANIYOR

Voleybol ’da Türkiye Şampiyonluğu yaşayan Çivril’de ilk defa Voleybol takımı kuruldu.

Yayın: 10 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 10.01.2021 09:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi tarafından kurulan Yeşil Çivril Belediye Voleybol takımı lig maçları için çalışmalarına başladı. Okullar düzeyinde Voleybol sporunda Türkiye Şampiyonlukları bulunana Çivril’de profesyonel anlamda ilk defa bir takım kuruldu.

 

Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural’ın talimat ve destekleri ile kurulan Voleybol takımı çalışmalarına başladı. Amatör ligde mücadele edecek takım yapacağı maçlar ve salgın sonrası üçüncü lige çıkabilecek. Konu ile ilgili olarak bilgi veren başkan Niyazi Vural, Çivril'i voleybolda en iyi şekilde temsil etmeyi ve ilçe tanıtımına katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade ederek; “Çivril Belediyesi olarak gençlerimize yönelik yatırımlar yapmaya, sportif faaliyetler gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz.  Çivril okullar kategorisinde Türkiye şampiyonluğu yaşamış bir şehir voleybol alt yapımız var biz bunu biraz daha ileriye taşımayı düşündük ve bir takım kurduk. Ayın 15’inde kuralar çekildikten sonra maçlar başlayacak ve inşallah ilerleyen günlerde takımımız üçüncü ligde mücadele edecek. Umarım takımımız başarılı bir şekilde yoluna devam eder. Çivril'imize ve spor camiamıza hayırlı olsun” dedi.

 

Yeşil Çivril Belediye Voleybol takımının çalıştırıcılığını Ali Gültekin yapıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.