ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI DEDİ HASILATINI BAĞIŞLADI

Çivrilli dönerci bir günlük hasılatını deprem bölgesine bağışladı.

Yaşam Yayın: 15 Şubat 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 15.02.2023 21:21:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Kahramanmaraş ve çevresinde yaşanan depremler sonrasında Çivrilli döner ustası Sinan Yıldırım işyerinin bir günlük hasılatını deprem bölgesine bağışlama kararı aldı. İşyerinin camına astığı yazı ile kararını müşterilerine duyuran Yıldırım “şimdi birlik olma zamanı” dedi.

 

Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrası yardım ve destekler aralıksız sürerken Çivrilli döner ustası Sinan Yıldırım bir günlük hasılatını deprem bölgesine bağışladı. Gün boyu elde edilen tutarı banka aracılığı ile AFAD’a aktaran Sinan Yıldırım, "Hepimiz üzüntülüyüz. Deprem bölgesine bir nebze de olsun katkımız olsun istedik. Ailemle konuştuktan sonra işyerimizin bir günlük hasılatını bağışlama kararı aldık. İşyerimize böyle bir yazı astık. Müşterilerimiz de ilgi gösterdiler. Kazandığımız meblağı depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için banka aracılığı ile gönderdik” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.