BELEDİYE ÇALIŞANLARI 3 GÜN ÖĞRENCİ OLDU

Çal Belediyesi, çalışanlarına üç gün boyunca uzmanlar tarafından eğitim verdi.

Eğitim Yayın: 06 Mart 2020 - Cuma - Güncelleme: 06.03.2020 09:20:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, eğitimdeki amaçlarının verimliliği arttırmak olduğunu belirterek, “Belediyemizin en önemli kazanımı yetişmiş insan gücü olacak. Çalışanlara verilen eğitim verimliliği ve motivasyonu arttıracaktır” dedi.

 

Çal Belediyesi çalışanlarına MİARGEM (Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi)’nde görevli 3 uzman tarafından eğitim verildi. MİARGEM Başkanı Halil Memiş, hizmet içi eğitime büyük önem veren Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı taktir ettiklerini söyleyerek, “Çal Belediyesi personeline Kamu İhale Kanunu, İmar Uygulamaları, Zabıta işlemleri, tüm belediyecilik konuları, halkla ilişkiler gibi konularda eğitim verdik” dedi.

 

AKCAN; “ÖNCELİKLİ AMACIMIZ KALİTE VE VERİMLİĞİ ARTTIRMAK”

 

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, öncelikli amaçlarının kalite ve verimliliği arttırmak olduğunu, personelin aldığı eğitimin vatandaşa daha kaliteli hizmet olarak döneceğini söyledi. Akcan, konuyla ilgili özetle şunları söyledi;

 

“Bir ülkenin en önemli zenginliği yetişmiş insan gücüdür. Kişiler işe başladıktan sonra verilen hizmet içi eğitimin önemini en iyi anlayan ve uygulayan ülkeler, günümüzün gelişmiş ve sanayileşmiş ülkeleridir. Bu bağlamda, kişilere verilecek hizmet içi eğitim, hem verimliliği, motivasyonu artıracak, hem de işgörenlerin rahat ve sağlıklı bir ortamda çalışmalarına neden olacaktır. Genç bir nüfus yapısına sahip ve sanayileşmesini tam olarak sağlayamamış olan Türkiye için, hizmet içi eğitimin önemi giderek artmaktadır. Kurum içinde hizmet içi eğitimlere zaman zaman devam edeceğiz,”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.