BELEDİYE 1919 GENCE BAYRAK VE TİŞÖRT DAĞITTI

Çal Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ilçede yaşayan gençler için Atatürk baskılı 1919 tişört ile Türk Bayrağı dağıtımına başladı.

Gündem Yayın: 18 Mayıs 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 18.05.2020 22:40:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çal Belediyesi, gençler için hazırlattığı tişörtler ile Türk bayraklarının dağıtımına başladı. Belediye Başkanı Fethi Akcan’da ziyaretine gelen 3 genç ile birlikte 19 Mayıs için ürettirilen tişörtleri giydi. Tişört dağıtımı mahallelerde personel tarafından yapılacak. İlçe merkezinde oturan gençler ise, tişörtlerini Çal Belediyesi Hizmet Binası’ndan alabilecek.

 

Başkan Akcan yaptığı açıklamada, “Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’da başlattığı yürüyüş millet onurunun ayağa kalkışı, emperyalistlere diz çöktürmenin başladığı gündür. 19 Mayıs, Türkiye Cumhuriyeti harcının karıldığı gündür. Atatürk’ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ne bu gençlik leke sürdürmedi, sürdürmeyecektir. Başta tüm gençlerimiz olmak üzere ulusumuzun bayramı kutlu olsun. Atatürk’ün 101 yıl önce başlattığı yürüyüş vatanı sahipsiz bırakmama ve varoluş yürüyüşüdür. Bu anlamlı güne özel gençlerimiz için tişört hazırlattık. Mahallelerimizde ekiplerimiz tişört dağıtımı yapacak, ilçe merkezinde oturanlar belediyeden alabilecek” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.