BAŞKAN ZABITALARI MAVİ KONAKTA AĞIRLADI

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Zabıta Müdürlüğü personeli ile bir araya gelerek Zabıta Haftası'nı kutladı.

Gündem Yayın: 07 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 07.09.2021 20:48:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası'nın 195'inci yıldönümü vesilesi mesai arkadaşları ile Mavi Konak’ta bir araya gelen başkan Niyazi Vural, "Zabıta Müdürlüğümüz, vatandaşımızın sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamasının güvencesidir" dedi.

 

Zabıta haftası dolayısıyla bir kutlama programı düzenleyen Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural, görevli zabıta personeli ile Mavi Konak’ta bir araya geldi. Zabıta Amiri Salih Erten ve personel ile bir süre sohbet eden başkan Vural zabıta ekiplerinin vatandaşlarla ile Belediye arasında köprü görevi üstlendiğini ifade ederek, "Bu duygu ve düşüncelerle Belediyemiz Zabıta ekipleri başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında görevlerini özverili bir şekilde sürdüren zabıtalarımızın haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

 

Zabıta Haftası dolayısıyla AK Parti İlçe başkanı Halil Ertuğrul teşkilat üyeleri ile birlikte Zabıta Amiri Salih Erten’i makamında ziyaret ederek Zabıta haftasını kutladı. Halil Ertuğrul’a Gençlik ve Kadın Kolları başkan ve üyeleri de eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.