BAŞKAN MUĞLA’DAN GELEN GENÇLERİ AĞIRLADI

Çivril ‘Biz Anadolu’yuz’ projesi kapsamında Muğla’dan gelen 40 genci ağırladı.

Gündem Yayın: 06 Ağustos 2021 - Cuma - Güncelleme: 06.08.2021 10:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organizasyonu yapılan ‘Biz Anadoluyuz’ projesi kapsamında Muğla’dan gelen 40 öğrenciyi misafir etti.

 

Çivril Belediyesi, çocuklar arasındaki kardeşlik ruhu ve bilincinin geliştirilmesi, milli ve manevi değerlerimizin paylaşılması ve gelecek nesillere aktarılması, kültürel ve ortak değerlerimizin paylaşılması, kardeşlik bağının güçlendirilmesi suretiyle çocukların terör örgütlerinin istismarından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amacıyla başlatılan ‘Biz Anadoluyuz’ projesine dahil olan 40’a yakın Muğlalı öğrenciyi ağırladı.

 

Mavi Konak, Eski Hükümet Konağı, Beydilli, Işıklı Akgöz, Gümüşsu Şelalesi ve Beyce Sultan kazı alanı ile sosyal yaşam alanları, kültürel, sportif ve sanatsal mekanları gezerek bilgi sahibi olan Muğlalı çocuklar, gezi ve incelemelerin ardından Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın misafir oldu.

 

Ziyarette Çivril’i çok beğendiklerini ifade eden öğrenciler, gösterdiği misafirperverlikten dolayı Belediye Başkanı Niyazi Vural’a teşekkür ettiler.

 

Ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen ve hediye veren başkan Vural duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Biz Anadoluyuz’ projesiyle Çivril’e gelen Muğlalı öğrencileri Çivril’de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Başkan Vural projeye öncülük eden Denizli Gençlik ve Spor Müdürlüğüne teşekkür etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.