BAŞKAN GÜVEN İLK İFTARDA YEMEKLERİ KENDİ DAĞITTI

Ramazanın ilk iftarında Cumhuriyet Meydanında hazırlanan iftar alanında yaklaşık 1500 Çivrilli birlikte oruç açtı.

Yaşam Yayın: 09 Haziran 2016 - Perşembe - Güncelleme: 09.06.2016 01:50:30
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Cumhuriyet Meydanında ki ilk iftar yemeğine çok sayıda vatandaşın yanı sıra, Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Hayırsever iş adamı Kadir Kameroğlu, Belediye başkan yardımcıları Salim Altuntaşoğlu Gürol Mutlu, Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gül, Çivril Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Murat Özkan, Belediye meclis Üyeleri ve Çivril Belediyesi Müdürleri katıldı. Yemek öncesi masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven vatandaşların Ramazanını kutlayarak sohbet etti. . İftar saati yaklaştığında görevliler ile birlikte çorba tenceresini alan başkan Gürcan Güven vatandaşlara yemek dağıttı. Vatandaşlara yemek dağıtımı sonrası kendi yemeğini alan Başkan Güven vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Oruçların açılmasından sonra kısa bir konuşma yapan Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven, “Ramazan bereket ayı Ramazan paylaşım ayı ve huzur ayı. Bereketin, sevginin, saygının, paylaşımın en yoğun yaşandığı bugünlerde halkımızla iç içe olmak bizim için son derece anlamlı ve önemli. Bugün bizlerle birlikte ilk iftarlarını açan başta Hayırsever iş adamımız Kadir Kameroğlu’na, emniyet müdürümüze, başsavcımıza, Başkan Yardımcılarıma, daire müdürlerime ve davetimize katılan tüm Çivrillilere bir kez daha teşekkür ediyorum. Ramazan ayı boyunca yapılacak iftar yemeklerimizin bugün ilkini vatandaşımızın yoğun bir katılım ile gerçekleştirdik. Mahallelerimizde de uygun yerlerde iftar yemeklerimizi yapıyoruz” diyerek, Ramazan ayının tüm milletimize ve dünyaya hoşgörü, barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

İftar programı ilahi sanatçısı Erarabacı’nın okuduğu ilahiler ile devam etti.

Çivril Belediye Başkanlığı tarafından ilçe merkezi ve Mahalleler kurulan iftar çadırında Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yemeği verilecek. İftar çadırına gelemeyen hasta ve kimsesiz vatandaşların yemekleri ise görevliler tarafından evlerine götürülüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.