BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında Annelere yönelik düzenlediği seminerlere ara vermeden devam ediyor.

Yaşam Yayın: 07 Haziran 2022 - Salı - Güncelleme: 07.06.2022 08:12:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bağımlılıkla mücadele kapsamında Çivril Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Kur’an Kursu Öğreticilerine ve Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrencilerin annelerine yönelik "En İyi Narkotik Polisi; Anne" konulu seminer düzenlendi.

 

İçişleri Bakanlığı tarafından çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçmek, anne bilincini ve duyarlılığını artırmak amacıyla hayata geçirilen "En iyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında, Çivril Müftülüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliği içerisinde İlçe Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Kur’an Kursu Öğreticilerine ve öğrenci annelerine yönelik seminer düzenlendi. Seminer Çivril Müftülüğü toplantı salonunda yapıldı.

 

Projenin temel amacının; uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalıklarının artırılması olduğu vurgulanan sunumda, uyuşturucu kullanımının erken tespiti ve bağımlılık sarmalına yakalanmadan annelerin yardımıyla müdahale edilmesinin hedeflendiği belirtildi. Annelerin çocuklarını en iyi tanıyan ve takip eden kişi olduğuna değinilen sunumda, uyuşturucu ile mücadelede de annelere büyük görevler düştüğüne işaret edildi.

Seminerin sonunda narkotik ekipleri, katılımcıların sorularını yanıtladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.