ATA'YI SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANDILAR

Çivril Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 77. yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede, Çivril Belediyesi Kent Konseyi Korosu Ulu Önder'in sevdiği şarkıları seslendirdi.

Sanat Yayın: 11 Kasım 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 11.11.2015 14:21:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi,Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenledi. Çivril Fen Lisesi konferans salonunda gerçekleşen programa, Çivril kaymakamı Orhan Burhan Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcamn Güven Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Murat Özkan ,  Protokol üyeleri, Ak Parti Denizli Milletvekili Caht Özkan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çivril Kent Konseyi ve Çivril Belediyesi Kültür ve Sosyal işler dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği anma programında, Şef Ülkü Öztrük yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu, Atatürk’ün sevdiği parçaları seslendirdi. İki bölümden oluşan ve yaklaşık 3 saat süren konserde zaman zaman duygusal anlar da yaşandı.

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, program öncesinde yaptığı kısa konuşmada etkinliğe katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti. BaşkanGüven, "İnşallah O'nun emanetine sahip çıkarak anmaya devam edeceğiz" dedi. Gecenin finalinde ise. Anma konseri, kaymakam Orhan Burhan ve Başkan Gürcan Güven’in programda performans sergileyen sanatçılara çiçek vermesi ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.