ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNE HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIZ

CHP İlçe başkanı Bedri Ataş Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Gündem Yayın: 28 Ekim 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 28.10.2020 23:50:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ataş mesajında Atatürk ve silah arkadaşlarına büyük minnet duyduklarını ifade ederek “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri, bir büyük devrim ve milletimize eşsiz bir armağanı olan Cumhuriyet’imizin, ilanının 97. Yılında birlikte kutlamanın mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içindeyiz.

 

Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur. Bu nedenle yüce Türk milleti kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyetini huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz ki elbirliği ile çalışarak Atatürk ilke ve devrimlerine her zaman ve her konumda sahip çıkacaktır. Cumhuriyetimizin 97. Yılını kutladığımız bugünlerde büyük bir umut, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı içindeyiz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve ulusumuzun birliğine her zamankinden de çok ehemmiyet vermekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk’ü ve de silah arkadaşlarını canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor Cumhuriyet Bayramımızı yürekten en kalbi sevgilerimle kutluyorum. Sözlerime son verirken ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Cumhuriyet bir ülkenin damarıdır.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.