ATATÜRK’E MİNNET VE VEFA BORCUMUZ VAR

İYİ Parti Çivril İlçe başkanı Elvan Çakmakçı Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının tanınmasının yıl dönümünde yazılı bir açıklama yaptı.

Siyaset Yayın: 05 Aralık 2021 - Pazar - Güncelleme: 05.12.2021 12:47:49
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Açıklamasında bir kadın olarak ilçe başkanı olmasında Atatürk’ün verdiği hak ve özgürlüklerin büyük katkısı olduğunu dile getiren Çakmakçı “Kadın olarak Atatürk’e her konuda minnet ve vefa borcumuz var” dedi.

 

İYİ Parti Çivril İlçe başkanı Elvan Çakmakçı 5 Aralık Türk Kadınana seçme ve seçilme hakkının verilmesi yıldönümü dolayısıyla bir teşekküre mesajı yayınladı. Çakmakçı mesajında kadına yönelik şiddetin son bulmasını ve faillerinin en ağır cezayı almasını isteyerek “5 Aralık Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk kadınına verilen seçme seçilme hakkı kutlu olsun. Dünya kadın hakları günü ilan edilen bu bugünde kadınların katledilmelerinin son bulmasını ve canilere cezayı hükümlerin sert olmasını, kadınların daha özgür ve korkusuz yaşanmalarını istiyoruz“ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.