AK Parti'de Sıcak Saatler

Yayın: 26 Şubat 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 26.02.2014 15:35:22
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ak Parti’de Belediye meclis üye listelerinin belirlenmesinden sonra başlayan istifalara dün Kontenjan birinci sıra adayı ve eski Belediye başkanı Servet Özel’in de dâhil olmasıyla ortaya çıkan belirsizlik İlçe teşkilatının parti binasında yaptığı toplantı ile giderilmeye çalışılıyor.

 
Dünkü istifadan sonra resmi bir açıklama yapmayan AK Parti Çivril İlçe başkanlığının bugün yaptığı toplantıda Servet Özel’in yerine İlçe Seçim Kuruluna verilecek yedek ismin belirlemek için toplandığı tahmin ediliyor.
 
Siyasi otoriteler AK Parti İlçe teşkilatının Servet Özel den boşalan kontenjan üyeliği için bir isim belirleyememesi durumunda parti içinden bir ismin listeye yazılacağını belirterek “Ak Parti’de listeye yazılacak bir isim üzerinde uzlaşılamazsa ‘Nöbetçi’ üye yazılır. Bu daha önce de böyle olmuştur. İlçe başkanı bulunamdığı dönemlerde ‘Nöbetçi’ başkan çıkmış görevi devralmıştır. Şimdi de partinin Nöbetçi Kontenjan’a ihtiyacı var” dediler.
 
Öğleden sonra başlayan toplantıya ilçe başkanı önderliğinde Partinin ileri gelenleri katılırken kamuoyu toplantı sonrası İlçe seçim kuruluna verilecek isimi merakla bekliyor.   

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.