Kur'an Kursu öğrencilerinden Huzurevi ziyareti

Yayın: 25 Şubat 2014 - Salı - Güncelleme: 25.02.2014 11:10:07
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kurs öğretmeni Rabia Bulut ve beraberindeki Çıtak Kur'an kursu öğrencileri, Çivril Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi'ni ziyaret etti. Yaşlılara ikramda bulunarak onlarla sohbet eden kurs öğrencileri ve huzurevi sakinleri zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Sohbet esnasında Kur'an kursu öğrencileri ilahi de söyledi.

Kur’an Kursu hocası Rabia Bulut, ziyarette yaptığı konuşmada, "Burada kalan insanlarımız, toplumun bizlere birer emanetidir. Bu emanete sahip çıkmak bizim görevimizdir. Aslında yaşlılarımız, bir gün değil her gün hatırlanmalıdır. Zira bu insanlarımız kültürel mirasımızın taşıyıcısı ve bu mirasın gelecek nesillere aktarılması görevini üstlenenlerdir. Bu değerlerimize hizmet etmek inancımızın ve kardeşliğimizin bir gereğidir. Unutmayalım ki, bizler de bir gün yaşlanacağız. Yaşlandığımızda bize hizmet edilmesini ve bize saygı gösterilmesini istiyorsak, bizler de bugünün yaşlılarına hizmet etmeliyiz." dedi.

Huzurevi sakinlerine hazırladıkları çeşitli hediyeleri sunan ve onlarla sohbet eden öğrenciler böyle bir etkinliğe katıldıkları için çok mutlu olduklarını, huzurevi sakinlerin tecrübe, bilgi ve tavsiyelerinden istifade ettiklerini ifade ettiler.

Huzurevi çalışanları ise organizasyonu düzenledikleri için İlçe Müftülüğü'ne, Kur’an Kursu sorumlusu Rabia Bulut’a ve Kur'an kursu öğrencilerine teşekkür etti ve hizmetlerinin devamını diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.