Çıtak Anaokulu eğitime Başladı

Yayın: 17 Şubat 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 17.02.2014 11:06:31
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İkinci eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte eğitime başlayan okul’un Müdürü Rabia Kasap,  400 metrekarelik alana kurulan anaokulunun tamamının hayırsever işadamları tarafından yaptırıldığını belirterek, okulun yapımında emeği geçen işadamlarına teşekkür etti.

300 BİN LİRA HARCANDI

Tip proje ile yapılan ve yapımına 300 Bin TL harcanan Mehmet Demir anaokulunun 1000 metrekare kapalı alanda 4 derslik, yemekhane müdür odası ve öğretmenler odasından oluştuğunu belirten okul müdürü Kasap, “Çıtak Çivril’in büyük kasabalarından burada daha önce müstakil bir anaokulumuz yoktu. Yapılan bu okul ile Çıtak’lı öğrenciler de Çivril’de ki yaşıtları gibi daha modern daha uygun şartlarda eğitim alacaklar” dedi. Okulun 10 Şubat’ta eğitime başladığını belirten öğrenci velileri de çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alması için yapılan ve hizmete açılan bu anaokulunun yapımında emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dediler.

Eğitime açılan Mehmet Demir Anaokulunda 3, 4 yaş grubunda 26 öğrencinin eğitim alırken iki öğretmen bir müdür ve iki hizmetli görev yapıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.