MHP'ye Tam Destek

Yayın: 10 Şubat 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 10.02.2014 09:48:32
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

2014 yerel seçimlerinde belediyeyi kazanmak için çalışan MHP Belediye Başkan Adayı Bayram Gümüş kurum, kuruluş ve esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ettirirken; son olarak da sanayi ve Çarşı esnafını ziyaret ederek sıkıntıları dinledi.

 

Hafta içersinde Yeşil Çivril Sanayi sitesindeki ve Çarşı Caddesi üzerindeki esnaf ve iş yerlerini ziyaret eden Gümüş, vatandaşlardan destek istedi. Ziyaretlerde birde konuşma yapan Gümüş, birlik ve beraberlik içerisinde Çivril için neler yapılması gerekiyorsa onu yapmak için çalışacaklarını söyledi. Hizmet için yola çıktıklarını belirten Gümüş, şunları kaydetti:  “Çivril’e en iyi hizmeti getirmek için birlikte caba sarf edeceğiz. Çivril, gerek açılan yeni iş yerleri olsun, dışarıya sattığı tarım ürünleri olsun yenilenmekte ve her geçen gün daha güzelleşmekte. Bilgi birikimimizi ve tecrübemizi Çivril’in kalkınması ve daha da güzelleşmesi için harcayacağız. Vatandaş adına, halk adına çalışacağız” dedi.

 

Esnaf’tan Tam Destek

 

Sanayi sitesindeki sevgi ve duygu selinin önemine değinen Bayram Gümüş, “Biz bu işi başarmışız” dedi. Çivrillilerin rahat yaşaması, huzur, güven ve istikrarın devamı için yola çıktıklarını dile getiren Bayram Gümüş “En iyisini yapmak istiyoruz. Katılımcı ve çoğulcu yönetim anlayışı ile halkımızla birlikte projeleri gerçekleştirmek için varız. Bu bağlamda bize inanan, güvenen insanlarımızın MHP’ye oy vermelerini istiyoruz.”dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.