Çivril'i ben Değil Biz Yöneteceğiz

Yayın: 31 Aralık 2013 - Salı - Güncelleme: 31.12.2013 09:35:55
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 7 dk.
Google News

Hafta içinde bir açılaşa katılan Gürcan Güven Birliktelik mesajı vererek Çivril’i, şehrin tüm katmanları ile birlikte topyekün yöneteceklerini ve ilk önceliklerinin şehrin bekleyen acil sorunlarını çözmek olduğunu söyledi.

 

Katıldığı açılışta basın mensuplarının sorularını cevaplayan Güven, Çivrillilere birliktelik mesajı verdi. Çivril’i şehrin tüm katmanları ile birlikte yöneteceklerini belirten Güven, bugüne kadar kapısını hiç kimseye kapatmadığını belirterek “bizim kapılarımız herkese açık. Bundan sonra da kapanmayacak. Bizim Çivril aşkımız Çivril’e hizmet sevdamız gönlümüz ve kapımızı herkese açık tutuyor” dedi.

 

Başarı Ekip İşidir

 
Belediye başkanlığı yapan kişilerin bilgiyi, finansı, insanı, zamanı ve iletişimi iyi yönetmesi ve kullanması gerektiğine işaret eden Güven, “Bize göre başarı ekip işidir. Dolayısıyla şehir olarak da 'ekip' olmalıyız. Şehrin tüm katmanları o şehirle ilgili söz hakkına sahip olmalıdır. Bizim yönetim anlayışımızda herkes yönetime katılacak. Ötekileştiren değil, 'biz' anlayışına sahibiz. Öncelikle bütün kapılarımız herkese, her fikre, her renge açık olacaktır. Bu şehrin her insanının Irgıllıdan, Özdemirci ye, Kıralan’dan, Karabedirlere, Çapak’tan, Karalar’a Tatarcık’dan Tekke Köy’e Sarılar’dan Gökgöl’e kadar herkesin ulaşabildiği bir yönetim anlayışını benimsiyoruz” diye konuştu.

 

Vizyon, Bilgi, Deneyim ve Enerjik bir güce sahibiz

 
Çivril’in potansiyeline oranla Denizli ve ege bölgesinde alt sıralarda yer alan bir şehir olduğunu vurgulayan Güven, "Hükümetimiz üzerine düşeni yapmıştır. Bu çağda şehirleri geleceğe taşıyacak olan yerel yönetimlerdir. Artık devlet yatırımı bekleme dönemi bitmiştir. Devir yatırımı devleti kendin getirme hizmeti bölgene çekme dönemi olmuştur. Çivril, diğer ilçelere oranla bu konuda çok geç ve geri kalmıştır. İlçemizi bugüne kadar getirilmeyen getirilemeyen yatırımlarla geleceğe birlikte taşıyacağız. Çivril 1970’li yılların mantığı ve siyaseti ile yönetilemeyecek kadar büyük ve geniş bir ilçe. 25 yıldır Çivril’e hizmetin içerisindeyim ve Çivril’i, köylerimizi kasabalarımızı karış karış biliyorum. Özellikle son köy ve kasaba gezilerimizde Çivril’in gerekli potansiyellerinin olduğuna ve halkımızın hizmeti arzuladığına bir kez daha şahit oldum. İlçe merkezi ile köy ve kasabalarda esnaf ve halkımızla yaptığımız buluşmalarımızda, gerekse iş adamlarımızla yaptığımız görüşmelerimizde halkımızın şehrimize hizmet etmemiz noktasındaki teveccühü bizi bugün bir araya getirdi. Şehrimizi harekete geçirecek vizyon, bilgi ve deneyimi kendimizde görüyoruz" şeklinde konuştu.

 

Her Kasaba Her köy gelişecek değişecek

 
Artık şehirlerin 19. ve 20. yüzyıl anlayışıyla yönetilemeyeceğini belirten Güven, "Çivril’i her alanda gelişmiş, ekonomisi güçlü, ahlaki ve manevi değerleri yüksek, egenin incisi Denizlinin birincisi bir şehir yapma arzumuz doğrultusunda AK Parti Çivril Belediye başkan adayı oldum. Bize göre gelişim ve büyüme sadece şehrin bir bölgesinin kalkınması ile olmaz. Tüm köy ve kasabaların paralel bir şekilde gelişiminin sağlanması gerekir. Biz yerel değil, bütüncül bir gelişmeden yanayız. Yani Çivril’in sadece Çarşı Mahallesi, Kooperatifler bölgesi Bayrak tepesi değil, İmrallısı, Beydillisi, Yuvaköyü, Işıklısı, Kızılcasöğütü öz kaynakları ön plana çıkarılarak gelişmelidir. Dengeli ve eşit bir şekilde gelişecek her bir kasabamız birer cazibe merkezi olmalıdır. Bunun için ilk yapılması gereken hem merkezi hem de köyler ve kasabaları bilen tanıyan Çivril’in her yerine yetişebilecek enerjik ve dinamik bir ekibin iş başına gelmesidir” açıklamasını yaptı.

 

Konuşmasında adaylık sürecini de değerlendiren Gürcan Güven “'Partimizin belirlediği kriterleri göz önüne alarak Çivril Belediye Başkan Adayı oldum. Bütün gayem, ilçeme ve insanımıza hizmet, Çivril’in hak ettiklerini hak edilenleri getirmek olacaktır. Tüm içtenliğimle ifade ediyorum ki İlçemiz şu anda ismine yakışır bir yerde değildir. Halkımıza insanımıza hemşerilerime hizmet için, Çivril’i büyük bir köy olmaktan kurtarıp İlçemizde bulunan ama değerlendirilemeyen değerleri markalaştırıp Türkiye pazarına sunmak için gerekli girişimleri yapmaya çalışacağım. İçimdeki çalışma azmini, inancımı, heyecanımı, sizlerin desteğiyle zaferle tamamlamak benim en büyük dileğimdir. Çivril’i Ben değil Biz Birlikte yöneteceğiz. Bütün partilimizden tüm hemşerilerimden de bir siyasi bir mücadele bekliyorum. Ben bu mücadelenin tam ortasında yer alacağım, Köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşacağız doğrularımızı alacağız, hatalarımızdan gerekli dersi çıkartacağız ve hedefe doğru yürüyeceğiz. Tek hedefimiz, İlçemizin başarısı olacaktır. Geçen 2 ay süresinde Köylerimizi Sokak Sokak gezerek beldelerimize ve köylerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretler esnasında başta muhtarlarımız olmak üzere vatandaşlarımızla görüşerek sorunları yerinde görme fırsatı buldum bu vesile ile de sorunlara vakıf oldum. Çivril’de siyasi bir seferberlik çağrısında bulunuyorum. 7'den 70'e tüm partililerimize, tüm halkımıza, tüm hemşerilerimize sesleniyorum, BİR OLALIM, İRİ OLALIM, DİRİ OLALIM…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.