Belediye Halk Oyunları Kursu açıyor

Yayın: 31 Aralık 2013 - Salı - Güncelleme: 31.12.2013 09:27:39
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başvuruların 25 Aralık – 2 Ocak tarihleri arasında Çivril belediyesi Halkla İlişkiler müdürlüğüne yapılacağı kursun bir ay süreceği, katılımcılara 16 halk oyunu öğretileceği ve kurs sonunda katılımcılara sertifika verileceği belirtildi.

 

Çivril Belediyesi Halkla İlişkiler müdürü Hakan Keysan kurs ile ilgili verdiği bilgide, Çivril Belediyesi olarak Çivril’de yaşayan başta genç ve çocuklar olmak üzere tüm vatandaşlara sanat sevgisini aşılamak, vatandaşlarımızı  sanatsal faaliyetlere özendirmek ve yöresel halk oyunlarıyla aidiyet duygusu kazandırmak için belediye bünyesinde ücretsiz olarak yetişkinlere yönelik Halk Oyunları Kursu açacaklarını belirtti. Kursun Ocak ay’ı başında başlayacağını ve yaklaşık olarak bir ay süreceğini belirten Keysan “kurs önümüzdeki hafta kapalı spor salonunda başlayacak ve bir ay sürecek. Bu kurs ile belediyemizin kültürel ve sanatsal faaliyetleri çeşitlenerek devam ediyor. Yöresel oyunların öğretileceği bu kursumuzda bayanlar ve erkekler olmak üzere iki grupta eğitim verilecek” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.