CHP SAHAYA İNDİ ADAY ADAYLARI İLÇE ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Aday adaylığı başvuruları sona eren Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçim çalışmaları başladı.

Siyaset Yayın: 27 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.03.2023 13:02:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala CHP milletvekili aday adayları saha çalışmalarına başladı. Çivril’i ziyarete den CHP Milletvekili aday adayları Selim Başgün ve Adil Demir ilçe örgütü ve STK ile esnaf ziyaretleri yaptı.

 

İl Başkanlığının hazırladığı program dahilinde ilçe ziyaretlerine başlayan CHP Milletvekilli adayları Adil Demir ve Selim Başgün CHP Çivril İlçe Cumhuriyet Halk Partisini ziyaret etti. İlçe başkanı Bedri Ataş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen aday adayları daha sonra esnaf ziyareti yaptı. 14 Mayıs seçimlerinde altılı masa Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek isteyen aday adayları Cumhuriyet Halk Partisnin ve altılı masanın politikaları ve hedefleri ile ilgili bilgiler verdi.

 

Çivril ziyaretleri kapsamında Yeşil Çivril ve Genç Çivril Gazetelerini de ziyaret eden Adil Demir ve Selim Başgün daha sonra Hükümet ve Uşak Caddesi üzerinde bulunan esnaflarla bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Selim Başgün ve Adil Demir’in Çivril çalışma programına CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş ve yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.