KUŞAK SINAVINI GEÇEN ÖĞRENCİLER SERTİFİKA ALDI

Sınavda başarılı olan öğrenciler sertifikalarını Belediye Başkanı ve ilçe Milli Eğitim Müdürünün elinden aldı. Çivril Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan karate kursunda başarılı olan öğrencilere sertifika verildi.

Eğitim Yayın: 13 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.03.2023 20:22:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Halk Eğitim Merkezi ve Çivril Belediyesi tarafından ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik açılan karate kursunda kuşak atlayan öğrenciler için sertifika töreni yapıldı. Geçen hafta yapılan kuşak sınavında başarılı olan 32 öğrencinin sertifikalarını belediye başkanı ve ilçe milli eğitim müdürü verdi.

 

Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim salonunda yapılan tören öğrencilerin gösterisi ile başladı. Törende konuşan Başkan Niyazi Vural, spora ve sporcuya verdikleri önemden bahsederek “Çivril Belediyesi olarak amatör spor kulüpleri ve sporcularının her zaman yanında olduk. Halk eğitim Merkezi tarafından açılan karate kursumuza katılan minik sporcularımıza da elimizden gelen desteği vererek genç kardeşlerimizin sporla tanışması ve branşlarında ilerlemelerine katkı sağladık.  Bugün de 32 öğrencimizin kuşak atlama törenine katılarak sevinç ve gurularına ortak olduk. İnşallah Çivril her branşta sporun merkezi olacak” dedi.

 

Konuşmaların ardından kuşak atlayan ve sınavda başarılı olan öğrencilere kuşak ve sertifikaları verildi.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.