AK PARTİ TEŞKİLATI RAHATSIZ

Çivril Belediyesi’nin Ekonomist ve Kameraman almak için çalışma başlatması Çivril Ak parti İlçe teşkilatında huzursuzluk yarattı.

Gündem Yayın: 29 Ağustos 2017 - Salı - Güncelleme: 29.08.2017 11:22:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bazı yönetim kurulu üyeleri Ekonomist kadrosunun hangi amaçla açıldığını bilmedikleri gerekçesi ile konunun farklı tartışmalara yol açabileceğini belirterek İlçe başkanına tepki gösterdiği ifade edildi.

 

PARTİ ZOR DURUMDA KALIR

 

Çivril Belediyesinin geçen ay Tekniker kadrosundan aldığı iki personelin Çivril kamuoyunda rahatsızlık oluşturduğunu ifade eden bazı yönetim kurulu üyeleri “20192a hazırladığımız yeni bir kongre çalışması içinde olduğumuz bu günlerde hiçbir belediye kadrosunda bulunmayan Ekonomist alınması partiyi zor durumda bırakır” dediler.

 

FETÖ’NÜN AVUKATI OYUMUZU DÜŞÜRDÜ

 

Belediye bünyesinde çalıştırılan bazı kişilerin seçiminde şahsi tercihlerden dolayı hata yapıldığını da ifade eden parti yöneticileri “yılbaşında FETÖ’ye ait şirketlerin avukatlığını yapan bir şahsın Çivril Belediyesinde çalışması başlı başına bir sorundu. Aynı dönemler hem FETÖ hem de belediyenin avukatlığını yapan birisi partimizi açıklanması zor bir durumla baş başa bıraktı. Genel Merkez FETÖ ile mücadele ederken Çivril Belediyesi FETÖ’nün avukatı ile çalışmış. Biz daha bu travmayı atlatamadan şimdi de amacı belli olmayan bir şekilde Ekonomist alacağız deniliyor. Bu Ak Parti kültüründe olmayan bir şey” dediler.

 

5 Eylül Salı gün yapılacak Belediye Meclis toplantısı öncesi bir araya gelecek olan AK parti grubunda alınacak olan personelle ilgili ayrı bir toplantı yapılacağı belirtilirken Ak Parti İlçe yönetiminin personel alımına karşı çıkacağı ifade edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.