AK PARTİ İL BAŞKANI ÇİVRİL’İ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Denizli İl başkanlığı görevine getirilen Yücel Güngör Çivril’i ziyaret etti. Çivril’de ilk olarak Belediyeyi ziyaret eden Güngör İlçe teşkilatı ziyaretinden sonra Esnaf ziyareti yaptı.

Siyaset Yayın: 11 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 11.02.2021 21:32:03
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

İl Kongresinde il başkanlığı görevine getirilen Yücel Güngör ilçe ziyaretleri kapsamında Çivril’e geldi. Çivril’de Belediye başkanı Niyazi Vural ve Ak parti ilçe teşkilat üyeleri tarafından karşılanan Yücel Güngör ilk ziyaretini Belediyeye gerçekleştirdi. Başkan Vural’ın makam odasında partili ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Güngör ikram edilen elmaların da tadına baktı.

Çalışmaları hakkında bilgi veren ve teşkilat üyelerine tavsiyelerde bulunan Yücel Güngör daha sonra beraberindekiler ile birlikte esnaf ziyareti yaptı. Çivril ziyaretinin son bölümünde Ali Kameroğlu anaokulunu ziyaret eden AK Parti İl başkanı Yücel Güngör yeni binasına taşınan AK parti ilçe teşkilatını ziyaret etti.

 

Yücel Güngör’e esnaf ziyaretinde Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural ile Teşkilat üyeleri ve partililer eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.