KADINLAR GÜNÜNDE KADIN ÇALIŞANLARI ZİYARET ETTİ

Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural kadınlar gününde kadın işçilerle bir araya geldi.

Gündem Yayın: 08 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 08.03.2023 16:01:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dünya Emekçi Kadınlar gününde ilçede kadın istihdam eden işyerlerini ziyaret eden Belediye başkanı Niyazi Vural kadınlarla sohbet ederek çiçek verdi.

 

Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural 8 Mart Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla kadın işçileri çalıştıkları firmalarda ziyaret ederek günlerini kutladı. İşletmelerde alın teriyle çalışarak ev ekonomisine büyük katkı sunan cefakâr kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayan Başkan Vural, kadınlara çiçek verdi. Başkan Niyazi Vural kadınlardan yaptıkları işler ve meslekleri hakkında bilgi alarak bir süre sohbet etti.

 

Başkan Vural kadınların toplumun temel taşı ve toplumsal huzurun kaynağı olduğuna dikkat çekerek “Sizler ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı, vatana, millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirirken diğer yandan da kara sevdamız olan memleketimiz Çivrilimize hizmet ediyorsunuz. Belediyecilik anlayışımızın temelinde mutlu bir Çivril, mutlu bir aile, mutlu bir kadın var. Ailenin huzuru, gelecek nesillerin emniyet içinde yaşaması, toplumun refah ve mutluluğu, kadınların üstlendiği yükün hafifletilmesi, paylaşılması ve cinsiyet ayrımı yapılmaksızın kadın haklarına saygı duyulmasına bağlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tekrar tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.