IŞIKLI GÖLÜNDE KAÇAK AVA GEÇİT YOK

Çivril Işıklı gölünde denetim yapan ekipler, balıkçılık yapanlar ile teknecileri bilgilendirdi.

Gündem Yayın: 24 Eylül 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 24.09.2022 08:57:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Jandarma Komutanlığı ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Işıklı gölünde kaçak avlanmaya karşı denetim yapıyor. Kooperatif üyesi balıkçı teknelerini denetleyen ekipler ağ ve avlanma ruhsatlarını kontrol ederek gölde kaçak av yapılmaması konusunda uyarılarda bulunuyor.

 

Işıklı Baraj Gölünde Çivril Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı personeliyle birlikte sürdüren Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, göl kıyısında faaliyette bulunan kooperatifleri ve tekne sahipleri ile balıkçıları denetledi. Denetimlerin ilk etabında Irgıllı Su Ürünleri Kooperatifi üyelerine ait ruhsatlı tekneler ile ticari amaçlı avcılıkta kullanılan av araçlarının kontrolü ve denetimi yapıldı. Ayrıca avcılıkta kullanılan av araçları ve balık ağlarının markalanması, kayıt altına alınması işlemleri yapıldı. Ticari amaçlı su ürünleri avcılığı yapan kooperatif üyelerine yasa ve yönetmelikler çerçevesinde avcılık yapmaları, kaçak avcılığın önlenmesi, uymaları gereken kurallar konusunda geniş çaplı bilgi verildi.

 

Denetimlerin sezon süresince devam edeceği ve kaçak av yapanların engelleneceği bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.