IRKIÇILIK AVRUPANIN HASTALIKLI KÜLTÜRÜDÜR

2020 yılının son meclis toplantısı yapıldı.

Gündem Yayın: 10 Aralık 2020 - Perşembe - Güncelleme: 10.12.2020 20:36:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi Aralık ayı Meclis toplantılarını bugün yapılan 2’ci birleşim ile tamamladı. Meclis başkanı Niyazi Vural 10 Aralık İnsan Hakları günü dolayısıyla yaptığı konuşmada İnsan Haklarının Türk kültür ve İnancında temel değer olduğuna vurgu yaptı.

 

2020 yılının son meclis toplantısında gündem dışı konuşana Başkan Niyazi Vural İnsan Hakları vurgusu yaptı. Gündem dışı konuşan başkan Niyazi Vural konuşmasında 10 Aralık İnsan Hakları gününe değinerek “insan hakları bizim kültürümüzde Orta Asya’dan bugüne kadar görüşümüzde inancımızda yeri olan hususlar. Ama bugün batılı dediğimiz Avrupalı dediğimiz Amerikalı dediğimiz milletler insan haklarını en çok çiğneyen, yok eden ve gasp eden milletler. Yıllarca Amerika’da Kızılderililerin yaşadıkları katliamları uğradıkları soykırımı biliyoruz duyuyoruz. Filmlerine bile konu ettiler. Afrika’dan getirdikleri insanları nasıl köleleştirdiklerini onlara yaptıklarını muameleleri görüyoruz. Ama maalesef bizim kültürümüzde inancımızda insan haklarına ne kadar saygı duysak ta insan haklarına sahip çıksak ta onlar kadar sesimiz çıkmıyor. Bu vesile ile 10 Aralık İnsan Hakları günün kutluyorum” dedi.

 

Günden dışı konuşmaların ardından 2020 yılının son Meclis toplantısı yapıldı. 2021 yılı İlk Meclis toplantısı 4 Ocak Pazartesi gün yapılacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.