7 YIL SONRA HALK İLE BAYRAMLAŞMA

Çivril’de ilçe protokolü, Bayramın birinci günü düzenlenen törenle halk ve muhtarlar ile bayramlaştı.

Gündem Yayın: 02 Mayıs 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 02.05.2022 20:12:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril’de en son 2015 yılında yapılan halk bayramlaşması salgın tedbirlerinin kaldırılmasının ardından 7 yıl aradan sonra yapıldı. Kaymakam ve Belediye başkanı ile protokol üyelerinin katıldığı bayramlaşma töreni eski Çiftçi Malları Koruma binası bahçesinde yapıldı.

 

Çivril’de ilçe protokolüyle vatandaşların bayramlaşabilmesi için tören düzenlendi. Tren yolundaki eski Çiftçi Mallarını Koruma binasındaki programa çok sayıda vatandaşın yanı sıra Kaymakam Turan Soğukoluk, Belediye Başkanı Niyazi Vural, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, İlçe Jandarma Komutanı Musa Çırak, Müftü Kadir Küçük, belediye başkan yardımcıları, bazı belediye meclis üyeleri, idari ve mülki amirler, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı. Törende, Kaymakam Turan Soğukoluk ile Başkan Niyazi Vural, vatandaşlar ile kamu görevlilerinin bayramını kutladı. Başkan Niyazi Vural, Ramazan Bayramı'nın Türkiye'ye sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini dilediğini belirtti.

 

Kaymakam Turan Soğukoluk bayramlaşma töreninde halk ve devletin bir arada olmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek “Bayramlar insanları birleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları ortadan kaldıran çok özel zamanlardır. Bu vesile ile başta çok kıymetli şehit ailelerimizin, kahraman gazilerimizin, ilçemizde görev yapan çalışma arkadaşlarımın ve Çivrillilerin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

Bayramlaşma programları Kaymakam Turan Soğukoluk ve Başkan Niyazi Vural'ın Devlet Hastanesi, İlçe Jandarma Komutanlığı, Huzurevi, Polis Merkezi, şehit aileleri ve Gazileri ziyaretlerii ile devam etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.