2021 YATIRIM YILI OLACAK

Çivril Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Ak partili üç meclis üyesinin katılmadığı toplantıda görüşülen maddelerin tamamı görüşülmek üzere komisyonlara havale edildi.

Siyaset Yayın: 02 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 02.02.2021 09:23:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında meclis üyelerine bilgi veren Başkan Vural 2021 yılının yatırım yılı olacağını söyledi. Başkan Vural yaptığı konuşmada “Doğalgaz boru hattı, TOKİ 2’ci etap, Millet Bahçesi ve Adliye, Hükümet Belediye hizmet binalarına başlanacak 2021 yatırım yılı olacak” dedi.

 

Çivril Belediyesi Şubat ayı Meclis toplantısı 1 birleşim birinci otumu yapıldı. Vali Recep Yazıcıoğlu Kongre merkezinde yapılan toplantıda gündem dışı söz alan başkan Vural 2021 yılı çalışmaları ve projeleri hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Konuşmasında Işıklı mahallesinde yapılması planlanan Millet Bahçesi ile ilgili olarak tüm izinlerin alındığı müjdesini veren başkan Vural “Işıklı Millet bahçesi projemiz ile ilgili olarak tüm izinler alındı ve TOKİ ihale sürecini başlattı. Bununla birlikte BOTAŞ ile yaptığımı görüşmeler tamamlandı ve Baklan Çivril Doğalgaz boru hattı ile ilgili ihale önümüzdeki günlerde yapılacak, aynı şekilde TOKİ 2’ci etap ihale süreci başladı en önemlisi Çivril için büyük gereksinim olan Adliye, Hükümet ve Belediye Hizmet binaları ile ilgili çalışmalarımız başladı. 2021 yılı Çivril için yatırım ve temel atma yılı olacak” dedi.

 

Gündem dışı konuşmaların ardından görüşülen gündem maddeleri ilgili komisyonlara havale edildi. Şubat ayı Meclis toplantısının 2 birleşimi Perşembe gün yapılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.