2021’NİN İLK MECLİS TOPLANTISI PAZARTESİ GÜN YAPILACAK

Yılın ilk Belediye Meclis toplantısı Pazartesi gün yapılacak. Toplantıda Denetim Komisyon üyelerinin belirlenmesi ile tatil ve fazla çalışma ücretleri görüşülecek.

Siyaset Yayın: 03 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 03.01.2021 17:31:12
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Çivril Belediye Meclisi’nin Ocak ayı Meclis toplantısının ilk oturumu 04 Ocak Pazartesi gün yapılacak. Belediye Başkanı Niyazi Vural başkanlığında pazartesi saat 14.00’da Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde yapılacak olan meclis toplantısında 6 gündem maddesi görüşülecek.

 

2021 Mali yılında görev yapacak Denetim Komisyonu üyelerinin belirlenmesi, Belediye Meclisinin tatil yapıp yapmayacağı ve Belediye bünyesinde istihdam edilen tam zamanlı sözleşmeli personelin alacağı ücretin belirleneceği toplantıda Komisyonlarda yer alacak üyelere verilecek Huzur hakkı da tespit edilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.