19 MAYIS 2016'DA AÇILACAK

Çivril Devlet Hastanesini ziyaret eden başkan Gürcan Güven hastanenin 19 Mayıs 2016 da hizmete gireceğini söyledi.

Sağlık Yayın: 23 Aralık 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 23.12.2015 13:06:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Devlet Hastanesini ziyaret eden Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven başhekim Uzm Dr. Şahin Özdemir’den yeni yapılan hastane inşaatı hakkında bilgi aldı. Başkan Gürcan Güven’i makamında kabul eden başhekim Şahin Özdemir yeni hastanedeki çalışmalar ile hastanenin şu an ki durumu ve yatan hastalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin ilk bölümünde yatan hastaları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi alan Başkan Dr. Gürcan Güven daha sonra hastane personeli ile bir araya geldi. Eski çalışma arkadaşları ile bir süre sohbet eden başkan Güven daha sonra başhekim Şahin Özdemir ile birlikte yapımı devam eden inşaatı gezdi. Şantiye şefinden çalışmalar hakkında bilgi alan başkan Gürcan Güven belediye olarak Çivril Devlet Hastanesinin bir an önce açılması için gereken desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. Mart ayında yapımına başlanılan hastanenin tamamlanma süresinin 450 gün olduğunu belirten başkan Güven “İnşallah hastanemiz 19 Mayıs 2016’da hizmete açılmış olacak” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.