19 MAYIS ÇİVRİL'DE ÜÇ FARKLI PROGRAMLA KUTLANDI

19 Mayıs Gençlik Haftası Çivril’de farklı etkinlikler ile kutlandı.

Gündem Yayın: 19 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 19.05.2021 17:13:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

19 Mayıs Gençlik haftası ve Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen değişik etkinliklerle kutlandı. Salgın nedeniyle katılımın kısıtlı tutulduğu kutlamalar Cumhuriyet meydanında yapıldı.

 

19 Mayıs kutlamaları kapsamında düzenlenen ilk programda Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yapılan sunum sonrası saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşının okunmasının ardından sona eren törende ADD Çivril Şube temsilciliği ve İYİ Parti İlçe Teşkilatı da anıta çelenk bıraktı.

 

Sabah düzenlenen kutlama programına Çivril Belediye başkan yardımcısı Latif Selçuk, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erkan Dündar, Milli eğitim Müdürü İbrahim keskin, İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Daire amir ve müdürleri ile Sivil Toplum örgütü yöneticileri ile Siyasi Parti temsilcileri katıldı.

 

Çivril’deki kutlamaların ikinci bölümünde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü saat 12.00’de Atatürk anıtına çelenk bırakıp saygı duruşunda bulunarak İstiklal marşını okudu. CHP’sinin programına Denizli Milletvekili Gülizar Karaca’da katıldı.

 

19 Mayıs kutlamalarının üçüncü programı Gürpınar Mahallesinde mahalle muhtarlığı ve Gürpınarlı vatandaşların mahalle meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal marşını okumasıyla gerçekleşti.

Kutlamalar kapsamında Çivril Belediyesi tarafından ilçe genelinde kahramanlık türkülerinden oluşan müzik yayını yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.