1000 ÖĞRENCİ SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ

Çivril Belediyesi, ‘Öğrenme Şenlikleri’ kapsamında sağlıklı yaşama dikkat çekmek için 1000 öğrencinin katılımıyla bisiklet turu gerçekleştirildi.

Sağlık Yayın: 25 Mayıs 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 25.05.2016 13:49:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, "Sağlık İçin Pedal çevir" sloganıyla sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla 1000 öğrenci ilçede bisiklet turu attı. Kadir Kameroğlu İlkokulu önünde toplanan yaklaşık 1000 öğrenci Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven Kaymakam Orhan Burhan, Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep ve protokol üyeleri ile birlikte bisiklet sürüşü yaptılar.

Kadir Kameroğlu İlkokulu önünden başlayan Devlet hastanesi önünden Hükümet Caddesi ve Kızılcasöğüt mahallesinde devam ederek Cumhuriyet meydanında sona eren etkinlik vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Bisikletçilerin turları boyunca ana yol trafiğe kapandı.

Sağlıklı yaşam için hareket etmenin ve spor yapmanın önemine değinen Başkan Güven, "Bugünkü organizasyonumuz sağlıklı yaşam için bir hatırlatma. Bu sürüş etkinliği daha sağlıklı nesiller oluşturmak ve sağlıklı yaşamaya dikkat çekmek amacıyla düzenliyoruz. Emeği geçen, katkı sağlayan herkese ve etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Sağlığımız her şeyden önemli, sağlıklı yaşamak için dikkat edelim" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.